lauantai 16. elokuuta 2014

VACATION: BACK IN DC

Sunnuntaina meillä oli vika kokonainen päivä kavereiden kanssa täällä, joten otettiin suunnaksi Tyson's corner (toisin sanoen kauppakeskus). Siellä saatiin kulumaan varmaan kuusi tuntia aikaa. Tytöt osti vaikka mitä kaikkea, mun ollessa säästölinjalla.  Lounasaikaan löydettiin Shake Shack, jostain paikasta sieltä moolilta, missä en ollut edes koskaan käynyt aiemmin ja avaisten takia saatiinkin kaikki ilmaset ateriat! Voi sitä riemua kun tajuttiin, että saadaan tilata mitä vaan ihan ilmaseksi :-D.

Illalla mentiin vielä Walmartiin hakemaan makaroonilaatikon ainekset ja tuliaiskarkit Suomeen. Päästiin kotiin joskus aika myöhään ja saatiin nauttia ah niin ihanasta makaroonilaatikosta. Viimeksi sain sitä kun kokattiin Helmin kanssa sitä meillä joskus keväällä. Juteltiin vielä tosi myöhään ja tytöt pakkaili tavaroitansa.

Maanantaiaamulla lähdettiin bussilla eläintarhaan kattomaan lähinnä sitä pandaa. Kierreltiin siellä varmaan pari tuntia kattoen kaikkia muitakin eläimiä. Sitten tuli aika taas suunnata kotiin laittamaan loputkin tavarat kasaan ja ennen 5pm shuttle tuli hakemaan noi tytöt kotiin. Oli taas haikeeta sanoa uudestaan heipat, mutta ei meillä oo kun alle 5kk ja nähdään taas :-).

Tyttöjen lähdön jälkeen soittelin äidin kanssa ja pian Theresia tulikin jo mun seuraksi tänne. Mentiin sanomaan Janinalle heipat, koska se lähti kotiin tiistaina. Sieltä jatkettiin Safewayhin hakemaan Stefan ja mentiin Theresialle syömään taas tortilloja, nam! Mua väsytti jo 11 aikaan niin kauheesti, että heitin Stefanin kotiin ja menin ite kotiin nukkumaan.

Tiistaina (eli tänään, heh) oon vaan hengaillut kotona yökkärissä. Tehnyt rästijuttuja ja vaan ollut ja nauttinut yksinäisyydestä. Illan suunnitelmista en oo vielä ihan täysin varma, mutta huomisesta tiedän sen verran, että taas uusi matkakohde odottaa, jippii!!




Mitä kaikkea neljä tyttöä voikaan ostaa Jenkeistä?

2 kommenttia:

  1. Hei tyyppi, muistatko millä ohjeella/mistä löyettiin se ohje millä tehtiin sillon se makaroonilaatikko? Se oli nimittäin parasta lootaa mitä mää oon ikinä syöny! Tosin se saatto johtua olosuhteista, mutta oli se silti aivan jäätävän hyvvää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a, hyvä kysymys :D kavereiden kanssa pyöräytettiin kans yks laatikko ja se oli tosi hyvää kans! Se oli myllynparhaan ohjeella muistaakseni

      Poista