lauantai 2. elokuuta 2014

Roadtrip

Viime lauantaina meillä oli suunnitelmissa suunnata rannalle. Alun perin meidän piti lähteä Virginia Beachille, mutta välimatkan takia päätettiin pysytellä lähemmillä rannoilla.

Aamulla siis lähdettiin ajamaan Hannan ja Sofien kanssa kohti Cheseapeak beachia. Perillä kuitenkin meitä odotti ei-niin-miellyttävä sää ja $15 maksu rannasta (?!?!). Päätettiin suosiolla jättää maksamatta ja lähteä ettimään toista rantaa. Löydettiin kaksikin, mutta kummassakin korkeat hinnat ($10 ja $16). Noh, eihän siinä muu auttanut kun lähteä kunnon roadtrip meiningillä ajamaan vaan johonkin suuntaan. Ajettiin aikamme, kunnes päätettiin mennä Annapolikseen.

Annapoliksessahan mun oli jo tullut käytyä, mutta kummatkaan tytöistä ei ollu vielä päässyt sinne, joten tulihan sekin nyt sitten koettua. Käytiin ostamassa jätskit ja kuvailtiin ympäristöä. Yhtäkkiä huomattiinkin, että oltiin keskellä kosintaa. Mentiin istumaan hetkeksi ja niinhän siellä nainen kosi miestänsä! Haha, hauska kokemus!

Myöhemmin mentiin vielä syömään rapukeitot, meriteeman mukaisesti ja sitten lähettiin ajamaan takasin kotia. 7 tuntia ajamista ympäriinsä oli kyllä ihan tarpeeksi, heh. Vielä kun oltais sinne rannalle päästy...






   







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti