torstai 13. helmikuuta 2014

Satu helmikuisesta päivästä

Hahaa oonpas vitsikkäällä tuulella tänään.


Eilen näin pitkästä aikaa suomityttöjä Satua ja Helmiä. Lähin Alexandrian old towniin päin seikkailemaan aamusta. Perille päästyä lähdettiin kävelemään kohti "keskustaa" ja matkan varrelta löydettiin karkkikauppa ja ajateltiin poiketa sisään kun siellä näytti olevan niin hyviä suklaita. No kattokaa mitä me sitten löydettiinkin sieltä!






Sieltä sai salmiakkia, naminami hallonbåtareita, pääkalloja ja liitulakuja!!!! Siis mulle tuli ihan kylmät väreet kun maistoin hallonbåtia! Tuli niin kaikki muistot mieleen haha :-D 


Kävästiin vielä muutamissa söpöissä pikkuliikkeissä ja käveltiin rantaan kattomaan maisemia. Sieltä suunnaattiin sitten sellaseen ihanaan ranskalaiseen ravintolaan syömään tomaattikeittoa ja sandwichia.




Rupateltiin siellä aikamme ja sitten olikin jo aika suunnata takasin kotiin. Myöhästyin mun C:n hausta noin kymmenellä minuutilla, joten mun piti sitten soitella C:n kaverin nannylle jos se voisi pitää pojasta huolen sen aikaa. Siellä ne ootteli mua ja päästiin lähtemään kotiin.

Illalla meiän piti vielä lähteä metsästämään valentine's day kortteja CVS:stä. Löydettiinkin ihan nappilöydös: ANGRY BIRDS kortteja jee!! Meille tuli vielä kaveriperhe syömään dinneriä ja katottiin kaikkien lasten kanssa elokuva nimeltä Miracle on ice, joka kertoo 1980 olympialaisista kun USA voitti kultaa ja päihitti Neuvostoliiton ensimmäistä kertaa. Suomi hävisi Ruotsille ja jäi neljänneksi. Nää sitten naureskeli siitä vähän mulle. Mutta saan olla ylpeä, kun Suomi oli sentään neljäs koko maailmasta!!!

ps.



Kiitos kiitos kiitos Kia! ♥  Olit vielä hienosti löytänyt just meitä kuvaavan kortinkin!! Miss you 

Ylpeä suomalainen kiittää ja kuittaa!

Hyvää aikaista ystävänpäivää kaikille!! 


pps. meillä tuli eilen täällä ihan kauheesti lunta joten voisin vaikka lähteä vähän ulos tallustemaan :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti