maanantai 3. helmikuuta 2014

On the top of the world

Mulla on ihan mieletön viikko takana! Tosi paljon aktiviteettejä, joten oon koko ajan ollu menossa. Kävin salilla kolmesti ja pelasin tennistä kahesti, tapasin niin monta uutta ihmistä etten edes pysy laskuissa mukana, lounastin Theresian kanssa, sain ajokortin, kävin enkuntunnilla, vietin kiinalaista uutta vuotta, seikkailin uusissa paikoissa ja vaikka mitä! Eilen oltiin vielä porukalla kattomassa Super Bowlia Virginiassa. En voi muuta sanoa kun, että oon niin väsynyt ton viikon jäljiltä, mutta ihan äärettömän onnellinen :-)

Nyt luvassa kauhea kuvapläjäys lauantailta kun oltiin Svean ja uuden aupparin Vanessan kanssa kiertelemässä downtownissa ja eiliseltä kun oltiin Janinan ja Dilan ja parin muun kanssa siellä Virginian Arlingtonissa!  
 








 




Skypettelin näille hassuille yks päivä



 
 

tälläsiä jaettiin siellä missä oltiin kattomassa Super Bowlia :-D
Onnea jos selvisit tänne loppuun asti!! Toivottavasti muillakin on ollut kiva viikko :-)

Ps. Ollaan C:n kanssa ihastuttu Imagine Dragonsiin ja ollaan kuunneltu sitä jatkuvalla soitolla koko viikko!!

4 kommenttia:

  1. Ihan mahtava blogi! Itsekkin haaveilen aupparivuodesta amerikassa niin blogiasi on ilo lukea :) Nauti vuodestasi täysin rinnoin sillä se on niiin nopeasti ohi!:) uusia postauksia odotellen
    Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) tällänen kommentti piristää päivää kummasti!! Joo täällä aika menee ihan mielettömän nopeesti!! ja eikun vaan aupairhommia suunnittelemaan ;)

      Poista
  2. tosi ihana tää sun blogisi ♥ tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :) ulkoasu, banneri, sun kirjotustyyli, kaikki nappaa! :)

    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka mukava kuulla :) taas yks päivän piristys lisää!!

      Poista