lauantai 6. joulukuuta 2014

Last days in Florida

Kyllä mä siis pari päivää jaksoin kirjotella lomasta. Sitten iski väsymys enkä enää jaksanutkaan. Noh paremmalla onnella sitten ens viikolla. ENS VIIKOLLA!! Siis ens viikolla alkaa mun matkustuskuukausi. Voitteko kuvitella?? Mä en.

Asiaan. Keskiviikkoaamuna Key Westissä käytiin Ernest Hemmingwayn kotona kylässä. Se talo oli siis muutettu museoksi ja yleisölle avoimeksi. Siellä oli varmaan 20 kissaa. Sieltä käveltiin hotellille, haettiin tavarat ja lähettiin ajamaan kohti Key Largoa. Niitä pitkiä siltoja sai ajella pari tuntia ennen kuin saavuttiin kylmään Key Largoon. Käytiin syömässä sushia ja muuta ei sitten oikein tehtykään.






Torstaina eli Thanksgivininä ajettiin takasin Miamiin. Käytiin Miami beachilla kävelemässä ja jossain irlantilaisessa syömässä. Ajettiin myöhemmin hotellille, jossa rentoiltiin hetki altaalla. Illalla ei jaksettu enää lähteä mihinkään rientoihin vaan mentiin ajoissa nukkumaan.



Perjantai eli Black Friday ( paljon alennuksia kaupoissa ja ihmiset menee hulluiksi) vietettiin Dolphin mallilla. Se oli ihan valtava kauppakeskus, jossa oli lähemmäs kaikki kaupat. Vietettiin siellä monta tuntia ja löysin sieltä jotain kivoja vaatteita. Käytiin myös viimeisellä illallisella Cheesecake factoryssa.

Lauantaina oli aika kirjautua ulos hotellilta ja ajaa Miami beachin South pointe parkiin. Ei oltu siellä vielä käyty joten päätettiin käyttää toi vapaa-aika hyväksemme. Sieltä haettiin kamat hotellilta ja ajettiin lentokentälle. Äitillä lähti aiemmin kone, joten sain odotella jotain 5 tuntia kentällä. Onneksi huomasin, että yks ruotsalainen Johanna oli kentällä veljensä kanssa odottamassa lentojaan niin sain niistä seuraa!


Toi lomaviikko tuli tosi tarpeeseen, sillä nyt jaksaa nää 10 päivää täysillä tai ainakin melkein. Ja oli ihanaa nähä äitiä melkeen vuoden jälkeen :-)

2 kommenttia:

  1. Hahahhh hienoo että kävitte kissapaikassa :D eräs rakas kissaihmisbgopettajamme selitti siitä ihan innoissaan ja haluis niin kovasti mennä sinne ja niillä kissoilla on joku geenimutaatio et niiltä puuttuu yks varvas.

    Muttaaaa kuulostaapa kivalta reissulta :) ja kohta alkaa vielä isompi reissu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa haha :D joo tuollakin oli jotai kissaihmisiä, jotka vaan leikki siellä niiden kissojen kaa. Hänelle ois siis sopiva paikka 😉

      Poista