maanantai 22. joulukuuta 2014

Day 10

Perjantaina herättiin ajoissa, että ehittiin bussiin joka vei meidät Grand Canyonille. Noin tunnin ajomatkan jälkeen pysähdyttiin ottamaan kuvia Hoover Damille. Se jäi vähän vielä arvotukseksi, että mikä se ihan oikeesti on, mutta hienonnäkönen  se ainakin oli.

Pysähdyttin vielä buffet lounaalle ja seuraava pysähdys olikin itse Canyonilla. Siellä kävely tuntu ihan uskomattomalle. Ihan kun joku olis laittanut mun eteen vaan jonkun kuvan ja oisin sitä kattonut. Ihan käsittämätön paikka ja mielettömän upea. Käveltiin muutama kilometri ja otettiin varmaan sata kuvaa, haha. Perillä meitä odotti turistikauppa, jossa kateltiin jonkun aikaa ja sitten olikin neljän tunnin ajomatka takasin Vegasiin. Ihan ehdottomasti suosittelen kaikille!










2 kommenttia:

  1. Moi! Oon kans vuoden päästä lähössä auppariks ja ny on pakko kysyy että oliks sulla säästössä jo valmiiks jonkin verran rahaa vai säästitkö kaiken ton vuoden aikana, että pääsit matkusteleen noi paljon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Periaatteessa säästin vaan usa:ssa mun palkasta lähes puolet niin pääsin matkustaa vuoden aikana paljon, koska se oli se mitä halusin tolta vuodelta!

      Poista