tiistai 21. tammikuuta 2014

1/20/14

Huhhuh, tänään sain vihdoin vapaata hullun työputken jälkeen ja ai että tekee hyvää olla vähän vapaalla, vaikka ei tässä työssäkään mitää vikaa oo. Täällä vietetään tänään siis Martin Luther Kingin päivää, joten kaikki on vapaalla.

Lähdettiin Janinan kanssa kohti downtownia puolenpäivän aikaan ja suunnattiin kohti National Museum of Natural Historya.


 Se museo oli ihan valtava ja se sisälsi niin paljon juttuja, että me ei todellakaan ehditty näkemään kaikkea. Käytiin kattomassa tällä kertaa nisäkkäät, ihmisen kehitys ja dinosaurukset. Täällä kaikki museot on siis ilmasia, joten niihin voi mennä koska vaan, se tekee tästä kaupungista entistä paremman ;)


niiin tosiaan...
 Tässä mä homo floresiensiksena! Kaunis vai mitä?

 Tänään oli ihan mielettömän lämmin päivä ja pysty kulkemaan ilman takkia! Ja siis tosiaan, nyt on tammikuu.

 Museolta lähdettiin sitten kohti Chinatownia ja Vapianoa. Toi oli jotenki ihan uskomatonta astua yhtäkkiä ihan toisenlaiseen maailmaan. Ihan kun ois Kiinassa ollut! :-D Meistä oli muuten tosi hauskaa kun Chitownissa oli Vapiano. Kaikki muu siellä oli kiinalaista, mutta sitten yks Vapiano!


Tilattiin kummatkin carbonarat, mutta se oli kyllä ihan erilaista mihin oon Euroopassa tottunut. Hyvää oli, mutta jotenkin kermasempaa... Amerikka. Ja kattokaa tota lasia!?!?! Naurettiin sille kun se oli shottilasin kokonen.


Loppuillan vietän näissä merkeissä! Ja löysin vihdoin täältä noita nutella sticksejä, joihin ihastuin kerran Tallinnassa monta vuotta sitten enkä oo niitä sen jälkeen mistään löytäny! 

Huomenna saan viettää vielä toisen dayoffin ja sitten taas paluu arkeen. Huomiseksi on luvattu lumisadetta koko päiväks joten saa nähä mitä pystyn tekemään!

Hauskaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti