lauantai 22. joulukuuta 2012

Day 3

 A picture of you and your friends




Mulla on kaks kaveriporukkaa joiden kanssa tykkään viettää aikaani. Tää alemman kuvan porukka  on uudempi, mutta siitä on lyhyessä ajassa muodostunut ihan mielettömän tärkee. Ollaan retkeilty ja kyläilty, leivottu ja kokattu, juoruttu ja naurettu, syöty ja nukuttu. Ihan mitä vaan hyvien ystävien kanssa voikin vaan tehdä!

Ylemmän porukan kanssa tutustuttiin lukiossa. Osan tunsin jo aikasemmin, mutta suurimpaan osaan tutustuin vasta ykkösellä. Ne on ihan mielettömän tärkeitä myös. Vielä viime vuonna oltiin tosi tiiviisti yhdessä lähes viikottain, mutta tänä vuonna se on jääny kaikkien omien menojen, koulujuttujen ja muiden asioiden takia - onhan meitä kuitenkin ollu parhaimmassa tapauksessa ykstoista. Koulussa tietysti nähdään ja ollaan yhessä edelleen. Pienemmällä porukalla nähdään myös vapaa-ajallakin. 

Sitten tietysti on muitakin kavereita, jotka ei kuulu näihin porukoihin, niitäkin tulee vaan yhä harvemmin nähtyä. Onneks on vielä vähän koulua jäljellä, että ehtii siellä sitten osaa nähdä:)

Ootte parhaita 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti