tiistai 3. helmikuuta 2015

Day 14&15&16

23.12 mulla oli kiire Losista lentokentälle aamulla. Päätin kuitenkin herätä tosi aikasin ja mennä kattomaan Santa Monica pier, ettei se reissu nyt jääny ihan turhaksi. Ja siis voi vitsi mikä näky! Auringon noustessa rannalla, ah.





Otin bussin myöhemmin aamulla LAXille ja sieltä arvaatteko jo minne?? No sinne Hawaille tietty! Hawaii on ollu mun unelma jo niin kauan kun tiesin sen olemasta olosta ja vihdoin mä pääsin sinne. Päätin siis satsata tohon matkustuskuukauteen pikkusen suuremmalla budjetilla ja viettää joulu Honolulussa Oahulla. Ja arvatkaa kaks kertaa kannattiko. Todellakin kannatti. Ihan mahtava reissu. 


Kun pääsin perille hostellille, netti ei toiminu ja olosuhteet näytti vähän ankeilta, mutta heti yhen yön nukuttua fiilis oli paljon parempi. Jouluaattona lähin kävelemään keskustaan ja kattomaan vähän millasta Honolulun keskustassa näyttää. Löysin City Lightsit ja kävin kattomassa erilaisia joulukuusia. Sieltä suuntasin kattomaan skylinea waterfront-puistoon.Viimeseksi suuntasin rantoja pitkin takasin hostellille. 



Joulupäivä kulu mukavasti rantoja fiilistellessä. Otin pari tyyppiä hostellilta mukaan ja mentiin Waikiki-beachille rentoutumaan. Sieltä lähettiin vielä ettimään suuria aaltoja ja surffareita muilta rannoilta. Jouluaterian söin yksinäni Waikiki Cheeseburgerissa, joka muuten kannattaa tsekata jos tonnepäin eksyy! Oli tääkin myös kokemus viettää joulua, haha. 













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti