torstai 5. helmikuuta 2015

Day 21&22&23&24

Hawailta palattuani pesin pyykkiä ja pakkailin ja tutustuin perheen uuteen auppariin päivän verran, nimittäin uudenvuoden aattona otettiin Roosan, Andrean ja Luisen kanssa bussi kohti New Yorkia. Vietiin laukut säilöön ja lähettiin ettimään tanskalaista Markia kaupungilta ja siellä suunnattiin ravintolaan syömään. Syötiin hyvinhyvin hitaasti ja vasta joskus myöhemmin illalla kun meidät jo melkeen heitettiin ulos, siirryttiin ettimään seuraavaa sisätilaa. Nycissä oli tolloin ihan mielettömän kylmä ja alkuperänen suunnitelma "uusi vuosi Times Squarella" ei ihan toiminut. Mentiin kuitenkin juoksu jalkaa jollekin 60th streetille justiin ennen kahtatoista kattomaan ilotulitukset ja juhlistamaan vuoden vaihtumista. Sieltä oli sitten taas suunnattava kiireen vilkkaa sisälle ja päädyttiinkin istumaan mäkkärissä pari tuntia. Sieltä jatkettiin kahvilaan, jossa istuttiin toiset pari tuntia, mistä sitten lähdettiin hakemaan laukkuja ja sieltä bussille. Me ei siis otettu tolle yölle mitään hostellia niiden kalliiden hintojen vuoksi, joten päätettiin ottaa ekat bussit uusiin kohteisiin ja hengata yö ulkona.

Minä ja Andrea otettiin bussit Bostoniin kun taas Roosa ja Luise palasi takasin DC:hen. Tavattiin Andrean kanssa uudestaan parin tunnin päästä Bostonista, sillä me mentiin sinne eri busseilla. Sieltä lähdettiin hostellille ja syömään. Kierreltiin kaupungissa jonkin verran ja palattiin aikasin nukkumaan.

Seuraavana päivänä mentiin kattomaan Harvardin yliopistoa ja päädyttiin vähän myös shoppailemaan. Ilta kulu leffaa katellessa hostellissa.

Top 3 Boston
3. Quincy Market
2. Harvard yard
1. Waterfrontin auringonlasku


Siisteys 4p. Siisti.
Turvallisuuden tuntu 3.5p. Ei valitettavaa
Viihtyvyys 3p. Ei kauheesti tekemistä talvella.
Julkinen liikenne 3.5p. löytyy busseja ja metroja


 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti