lauantai 17. tammikuuta 2015

Day 11&12&13

Viimeksi jäin viimeseen päivään Las Vegasissa. Sieltä tosiaan lähdinkin lentokoneella jatkamaan matkaa San Diegoon. Kirjauduin perillä sisään hostelliin ja meninkin suoraan nukkumaan.

Seuraavana päivänä lähdin kävelemään ja kattelemaan ihanaa San Diegoa. Ihastuin tohon paikkaan ihan täysin ja se oli niin erilainen verrattuna muuhun Kaliforniaan. Kävin kattomassa paikallista waterfrontia, menin ratikalla vanhaan kaupunkiin ja takasin Little Italyyn. Sieltä kävelin Balboa Parkiin, jossa kuuntelin joululauluja ja nautin yli 20 asteen lämmöstä. Sieltä vielä kävelin takasin hostellille. Illalla oli jalat ihan tosi kipeet varmaan 6 tunnin kävelyn jälkeen, mutta kyllä kannatti. Pääsin sen takia näkemään ihan kauheesti kaikkea kivaa.

Maanantaina eli vikana San Diego-päivänä raahasin matkalaukun rantaan ja istuin siellä hyvä tovin ennen kun oli aika lähteä ettimään bussiasemaa. No mun kartta näyttikin sitten entisen bussiaseman, mutta onneksi olin varannut runsaasti aikaa niin ehdin vielä seikkailla ratikalla oikealle bussiasemalle. Sieltä matkasin Losiin ja bussin myöhästymisen takia oli aika tiukat paikat Losin downtownissa yksin matkalaukkujen kanssa pimeessä odotellessa bussia tunnin verran. En suosittele tota kokemusta kellekään. Jos siis joudutte Losin bussiasemalle mennä nii menkää valosan aikaan tai hyvät ihmiset säästäkää sen verran rahaa, että pääsette taksilla vaikka jonnekin vähän turvallisemmalle alueelle, josta voitte sitten ottaa bussin. Kaikki hyvin loppu hyvin ja pääsin Santa Monicaan varmaan 3-4 tuntia suunniteltua myöhemmin, mutta pääsinpä kuitenkin!

San Diego top 5
5. Old Town
4. Gaslamp Quarter
3. Little Italy
2. Balboa Park
1. Waterfront park











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti