tiistai 4. maaliskuuta 2014

Snowday again

Työntäyteinen ja normaali viikko takanapäin. Maanantaina jouduin tosin olemaan töissä 9 tuntia opettajien ja vanhempien tapaamispäivän vuoksi.

Torstai-iltana lähdettiin Dilan ja Janinan kanssa meiän pikku leffateatteriin kattomaan American Hustle. Mulla meni kyllä suurinosa tosta elokuvasta ihan ohi kun väsytti niin paljon. Muutenkaan ei ihan napannut toi leffa. 

Perjantaina hain Janinan ja Vanessan ja lähdettiin salille. Kukin teki siellä vähän mitä parhaakseen näki ja treenin jälkeen lähdettiin juhlistamaan erästä asiaa minnekäs muuallekaan kun Cheesecake factoryyn! Söin tosi hyvää carbonaraa ja jälkkäriks otettiin vielä yks suklaajuustokakku kaikille. 

Lauantai kului taas töiden merkeissä. Aamulla leivottiin valmiskeksejä, heitin C:n treeneihin ja siitä itse menin treenaamaan. Iltapäivällä lupauduin vapaaehtoisesti auttamaan talon järkkäämisessä C:n synttärijuhlia varten. Tosiaan sillä oli 9v synttärit yli kuukaus sitten, mutta nyt pystyttiin vasta järkkäämään kaverikemut. Lapset teki pizzaa, etsi aarteita, söi hyvin ja katto Thor-elokuvan. Olin tosi yllättyny kuinka kahdeksan 9-vuotiasta poikaa pysty olla noinkin rauhallisesti ja asiallisesti! Hyvä vaan.

Sunnuntaina lähdettiin Theresian kanssa Holokausti-museoon. Toi museo oli ihan mieletön, vaikka karu aihe onkin. Oli tosi mielenkiintosta saada lukea kaikkia juttuja aiheeseen liittyen ja saatiin myös kuulla ihan oikeiden ihmisten tarinoita. Meillä meni tuolla museossa varmaan yli 3 tuntia, mutta ei siltikään pystytty kattomaan kaikkea kunnolla. Tuolta suunnattiin sitten Five Guys nimiseen hampparipaikkaan. Sieltä sai ihan mielettömän hyviä hamppareita, vaikka pikaruokapaikka onkin. Illalla katottiin vielä vanhemman pojan kanssa Oscareita. Noi oli mun ekat oscarit ja tykkäsin kyllä, vaikka noi sanokin että nää ei ollu niin hyvät oscarit kun joskus on ollut. 

Tänään meillä vietellään mitäkäs muutakaan kun lumipäivää. Alkaa pikkuhiljaa ottaa päähän tää tän maan tapa suhtautua lumeen. Eilen illalla noin kaheksan aikaan ilmotettiin, että KAIKKI suljetaan. Koulut, hallitus (joka siis tarkottaa myös työpaikkojen sulkemista) ja varmaan kaikki kaupatkin suljettiin jo siis ennen kun lumesta oli tietoakaan. Yöllä sato jonkin verran lunta, mutta ei toi nyt oo niin paha, että koko kaupunki pitää sulkea. Ja siis Suomessa tosta määrästä sanottaisiin, että ai on tullut vähän lunta, no kiva ettei oo enää niin harmaata. Toisin se on täällä maapallon toisella puolella. 



Tollasta täällä oli viime lumipäivänä. Tosta ku ottaa puolet pois niin saadaan tän päivän lumisaldo. Ei paha, eihän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti