maanantai 17. maaliskuuta 2014

After a great weekend

Moikka moi taas pitkästä aikaa! Mulla on takana kiva ja pitkä viikonloppu. Torstaina tein töitä jotain kaks tuntia vaan ja lähettiin sitten illalla Janinan kanssa yllätysyllätys juustokakuille.

Perjantai-illan sain myös vapaaksi, joten lähdin Theresian ja kahden muun aupairin kanssa illalliselle Chads nimiseen ravintolaan. Se oli tosi mukava ja viihtysä paikka. Päätettiiin kuitenkin lähteä (taas...) Cheesecake factoryyn jälkkärille. Puhuttiin siellä aikamme ja sitten suunnattiin takasin koteihin.

meitä vähän lapsetti Theresian kanssa


Lauantaina heräsin ajoissa ja lähdin metrolle tapaamaan muita meiän ryhmän auppareita, nimittäin meillä oli tän kuun tapaaminen. Mentiin Verizon Centeriin kattomaan Harlem Globetrottersien koripalloesitystä. Ne siis pelasi siellä korista, mutta pelleili ja teki temppuja samalla. Oli kyllä ihan hauskaa ja ne oli tosi taitavia! Sieltä lähdettiin sitten Dilan, Janinan ja uuden ruotsalaisen Sofien kanssa Subwayn kautta Georgetowniin. Georgetown on ihan mielettömän nättiä seutua ja muistuttaakin tosi paljon Etelä-Eurooppaa. Käveltiin ja nautittiin yli 20 asteen lämmöstä, käytiin syömässä mukavassa raflassa ja lopuksi mentiin vielä kattomaan Veronica Mars -elokuvaa. En oo ikinä kattonut kyseistä sarjaa, mutta tän leffan jälkeen voisin kyllä kattoakin, nimittäin vaikutti tosi mielenkiintoselta!





Eilen, sunnuntaina, mentiin aikasin aamusta Vanessan ja Janinan kanssa IHOP:iin brunssille. Muuten ruoka oli siellä ihan hyvää, mutta ruuan mukana tulleet pannukakut oli kyllä lievä pettymys. Sieltä jatkettiin vielä kattomaan St. Patrick's dayn kulkuetta. Ei nyt ollut ihan mikään maailman mahtavin kulkue taas varsinkaan kun kesken iloisia irlantilaistansseja kulkueessa oli jotain sotilaita pyssyjensä kanssa. Tulin kotiin tosi aikasin jo varmaan kolmen maissa ja sen jälkeen en tehnyt oikeestaan mitään erikoista. Menin nukkumaan aikasin ja heräsin tänään 7 lumipäivään, jolloin sain vielä nukkua lisää. Siis ihan oikeesti millon tää lumi loppuu. Täällä on nyt muutamana viikkona ollu enemmänkin sääntö kun poikkeus, että kerran viikossa tulee lunta ja kerran viikossa hellepäivä. Mun puolesta tää vois kääntyä jatkuviin hellepäiviin lumen sijasta.


koska st. patrick's day....

Ps. Viime päivinä oon taas saanu lisää suunnitelmia kokoon! Jee jee, en jaksais vaan millään odottaa niiden toteutumistaa ;)

2 kommenttia: