maanantai 24. marraskuuta 2014

Here in Florida!

Jihuu, perille selvitty! Eilen neljän jälkeen onnellisesti löydettiin äidin kanssa toisemme kentällä. Kummankin lennot oli ajallaan perillä, joten siinäkään ei ollut ongelmaa. Haettiin vuokra-auto ja ajeltiin tänne hotellille. Käytiin Subista hakemassa mulle ruokaa ja tultiin huoneelle viettämään pikkujoulua. Ah, kaikkia hyviä jouluherkkuja mitä äiti oli tuonut mukanaan!

Tänään heräiltiin ajoissa ja mentiin aamupalalle. Kymmenen jälkeen lähdettiin ajelemaan kohti Fort Lauderdalea. Nähtiin matkalla kaikkia mielettömiä luksusasuntoja luksusjahteineen. Ja palmuja, ne on parahaita!! Perillä suunnattiin suoraan rannalle ja käveltiin siellä jonkun aikaa. Sieltä keskustaan syömään hyvää ruokaa, josta lähdettiin takasin autolle. Miamiin takasin ajaessa pysähdyttiin vielä frojolla. Nyt ollaan ilta hengailtu täällä hotellilla jouluherkkuja syöden ja American Music Awardeja kattoen.

Kokeilen nyt miten tää mun ahkerampi postaustahti onnistuu kun haluisin päivittää parin viikonpäästä alkavalla matkustuskuukaudella enemmän.









8 kommenttia:

  1. Ihanat rändömit jouluherkut tuossa. Tosi kumma fiilis tuli ko ne on vaan siinä eikä kuulu sinne mutta silti ne vaan on!:D

    VastaaPoista
  2. Oih näyttääpä nätiltä siellä😊

    VastaaPoista
  3. Hei! Mistä kaikesta sun piti maksaa kun lähdit sinne, esim. lennot?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tää floridan matka on ihan mun lomaviikko eli kaiken maksan ite :)

      Poista
    2. Jahaa siis aupairiksi lähtiessä mun piti maksaa järjestömaksu ja viisumi. Järjestö maksoi lennot!

      Poista
    3. Yhteensä maksoivat noin 1000.

      Poista