maanantai 14. heinäkuuta 2014

I'm in the fast lane (for airplanes)

Taas meni viikonloppu niin nopeesti, etten ehtiny edes henkästä. Perjantaina mulla oli vaan illalla töitä pari tuntia, joten lähdin päivällä käymään altaalla. Oli ihanaa vaan maata auringossa ja nauttia 30 asteen helteestä. Illalla töiden jälkeen leivoin brownieseja ja mentiin Janinan ja Dilan kanssa piknikille. Syöiin ja puhuttiin ja naurettiin ja tanssittiin useamman tunnin ajan kunnes oli aika lähteä kotia kohti nukkumaan.

Lauantaina heräsin aikasin töihin. Ei oikeestaan ehditty tekemään yhtään mitään kunnes hostisä heittikin mut jo metrolle. Meillä oli siis aupair-tapaaminen Valkosessa talossa, jonne mun piti kiiruhtaa. Valkoinen talo oli mulle ehkä lievä pettymys. Odotin jotain paljon jännempää. Se osa mihin päästiin käymään oli niinkun joku museo. Huoneita oli vaikka minkä näköstä: oli punanen, vihreä ja sininen huone ja kiinalainen huone ja mitä kaikkea. Käveltiin se läpi ja otettiin muutamat kuvat ulkopuolella. Nytpähän ainakin pääsin sielläkin käymään :-D

Valkoselta talolta lähdettiin kiinalaiseen ravintolaan syömään Theresian, Janinan, Dilan, Mikaelan ja Ninan kanssa. Siellä ravintolassa se ruoka on ihan mielettömän hyvää! Parasta kiinalaista. Jatkettiin sieltä matkaa Theresian kanssa meille, haettiin mun kamat ja mentiin Dilalle. Hengailtiin siellä aikamme ja jatkettiin matkaaTheresialle. Käytiin vielä Safewayssa ostamassa ruokaa ja alettiin kattoa leffaa. Puolen yön aikoihin Dila lähti kotiin ja Stefan liitty meiän seuraan. Istuttiin terassilla ulkona yli neljä tuntia ja puhuttiin siis kaikesta maan ja taivaan väliltä.

Aamulla herättiin puolen päivän aikaan ja raahattiin ittemme Silver Springsiin kattomaan Saksa-Argentiina peliä. Vaikka en todellakaan oo mikään jalkapallon fani niin oli toi taas sellanen kokemus, joka oli kiva kokea. Pelin jälkeen mentiin vielä Theresian kanssa Nando's ravintolaan syömään ja lähdettiin kotiin. Oltiin ihan kauheen väsyneitä, joten lagailtiin varmaan tunti Theresialla ja sen jälkeen se ajo mut vielä kotiin.

Jälleen kerran mahtava viikonloppu takana! (Millon muka ei olis mahtava viikonloppu, haha)



 kuvanlaatu tällä kertaa 10+

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti