sunnuntai 9. syyskuuta 2012

This is what we call for autumn

Kuluneen viikon aikana on ehtinyt tapahtua taas vaikka mitä. Viime lauantaina oli ne Jennan synttärit. Vietettiin aikaa niillä ja sen jälkeen suunnattiin Amarilloon. Oli kiva ilta:)

Alkuviikosta olin taas kirjastossa Kian ja Jeminan kanssa. Ollaan kyllä niin ahkeria, tai sitten ei ;) No ei siitä sitten sen enempää.

Keskiviikkona koulussa oli 100 aamua -päivä. Eli siis sata aamua lukiota jäljellä, wuhuu!! Meillä oli Hellu Geeks teema, joka tarkoitti sitä, että kaikkien piti pukeutua tyhmiksi/nörteiksi tai jotain sitä rataa. Musta se oli tosi hauska päivä, koska kerrranki ei tarvinnu miettiä miltä näytti, haha. Ykköset ja kakkoset taiskin kattoa meitä abeja vähän hassusti aluksi kun ne ei tiennyt mikä juttu se oli. Tälläseen teemapäiväänhän kuuluu tietysti bileet illalla! Ekaks oltiin kavereiden kanssa mun mummilla ja siitä sitten suunnattiin The Tigeriin. Tällä viikolla on siis tullut juhlittua ihan urakalla :D

Eilen meillä oli kavereita viettämässä rauhallista iltaa pitkästä aikaa. Syötiin paljon, juoruiltiin ja pidettiin hauskaa:)

Tän viikonlopun tavotteena on lukea kemiaa. Ylppäreihin kun on vaan enää alle kaks viikkoa jäljellä. APUA!!! Tiistaina tosiaan on jo ruotsin kuuntelu. Mihin tää aika oikeen katoaa kun ylppäri-ikäkin on jo saavutettu?! Tänään kuitenkaan en lukenu ku joku tunnin, ehkä huomenna sitten paremmalla onnella. Ainiin, oon kuluttanu tässä lähipäivinä Adelen 21 cd:tä. Se on kyllä vaan ihan älyttömän hyvä, suosittelen!

EDIT: Blogger ei oo toiminu koko viikonlopun aikana kummallakaan meiän koneella, joten en oo päässy julkasemaan tätä. Mutta siis Adelen kuuntelemisella tääkin päivä on mennyt. Oon käytännössä jo luovuttanut kemian osalta...


 







 

 
 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti