lauantai 15. syyskuuta 2012

The first part is over

Eilen vietin rauhallisen koti-illan kemian kertauskirjan parissa. Lievä paniikki on jo syntynyt, koska enää muutama päivä ja sitten pitäs jo mennä kirjottamaan se. Eilen tokavikalla kemian tunnilla meiän piti kirjottaa palaute kaikista kemian kursseista ja ylppäreihin valmistautumisesta ja tavotteista. Pistin itelleni hyvin korkean tavotteen: huonoimman arvosanan eli a:n. Toivon todellakin saaavani ne vaivaiset kymmenen pistettä sen kirjaimen saavuttamiseksi.

Tiistaina oli siis ensimmäinen osa näitä ylppäreitä, ruotsin kuuntelu. Se ei menny kyllä ihan putkeen. Aina ei voi mitään ja keväällä sen voi sitten uusia! Ruotsi vaan tais olla se ainoo aine, minkä oisin voinu kirjottaa tosi hyvin. Mutta onneks on vielä se kirjallinen osio jäljellä.

Eilen siis tosiaan luin kemiaa, mutta katoin mä myös pari leffaakin ;) Löysin Lilon ja Stitchin ja Holidayn meiän digiboksin tallenteista. Kummatkin oon jo kattonu aikasemmin ja varsinkin Holidayn oon nähny tosi monta kertaa. Osaan sen ihan ulkoo, mutta se vaan on ihan paras leffa. Niin romanttinen ja ah, vaan niin ihana:)

Nyt alotankin kemian prelin tekemisen, hyvää viikonloppua!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti