sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Ruokaa, leffoja ja tasapaksua elämää







Ja niin se on taas vierähtäny yli viikko viime postauksesta. Ei ole oikein ollu mitään tähdellistä mistä kirjottaa.

Tällä viikolla oon täyttäny tuskastuttavan pitkää lomaketta, hyvästelly ystävän, ollu töissä, nähny kavereita ja elänyt tasapaksua elämää.

Perjantaina pääsin kuitenkin käymään töiden puolesta Sea Lifessa. Ja sen jälkeen päätin, että haluan tehdä sinä päivänä jotain muutakin kun istua kotona koneella. Niinpä ehdotin äitille jos mentäis leffaan. Se sitten löysi sellasen ku Matkarakastajat. Hassu espanjalainen komedia, kelpasi siis sille illalle täydellisesti. Käveltiin kaupungissa, käytiin kaupoissa ja ihailtiin kauniita vaatteita. Kotiin palattua ihmettelin jopa kotikaduilla vallitsevaa ihmisvilinää.

Lauantaina päädyin viettämään iltaa tosi pitkästä aikaa ihan kahestaan Heinin kanssa. Katottiin leffaa, syötiin herkkuja ja juoruiltiin melkein puoleen yöhön asti. Ihanaa muuten tällanen rauhallinen ajanvietto!

Tää päivä on ollu enemmän tai vähemmän rentoilu päivä. Jospa sitä ens viikolla sitten olis aktiivisempi. Eikun muistin just, että ens viikosta taitaakin tulla taas aika rankka viikko. Noh, ei parane miettiä sitä liikoja, ensin kuitenkin pidän hauskaa alkuviikosta :-)


Ps. Mun Viaplay loppu eilen. En tiiä miten selviin :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti