tiistai 23. lokakuuta 2012

Teneriffa
























Hyvä jos joku jakso kattoa noi kaikki läpi, hehe:D Siinä oli siis murto-osa kaikista mun Teneriffalla otetuista kuvista. Yhteensä niitä tuli noin 700 kappaletta johtuen varmaan siitä, että pääsin leikkimään uudella kameralla.

Eli tosiaan viime viikon vietin äitin ja mummin kanssa Teneriffalla. Loma koostu lähinnä liikasyömisestä, nukkumisesta ja auringon otosta. Tuli siinä viikon aikana kävästyä vähän kaupoillakin ja käveltyä rannalla. Kaiken kaikkiaan oli ihan mahtava rentouttava loma. Sain luettua mun lempparikirjasarjan kirjan, kuunneltua musaa ja vikana päivänä pääsin jopa kokeilemaan scuba divingia eli laitesukellusta altaassa. Se oli tosi kiva kokemus ja varmaan joskus tulevaisuudessa saatan kokeilla sitä uudestaankin!

Sunnuntai-iltana oli vähän ankeeta palata kylmään ja sateiseen Suomeen. Onneks eilen alko koulu myöhään nii sain vähän nukkua matkarasituksia pois. Nyt pitäis sitten jaksaa ahertaa jouluun asti. Näin tokan päivän jälkeen oon jo ihan kyllästyny kouluun varsinki ku sain tänään deadlinen äikän kirjaan ja siihen liittyvään puheeseen ens viikolle (eikä mulla oo kirjaakaan vielä). Ihanaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti