maanantai 23. kesäkuuta 2014

WEEK 25 with a lot of pictures

Tällä viikolla lähettiin keskiviikkona Sofien ja Janinan kanssa IKEAan. Syötiin perinteiset lihapullat lounaaksi ja käytiin ruokaosastolla ostamassa vähän oikeestaan kaikkea. Ja siis Marabou on tullut IKEAan! Parasta! Ajettiin sieltä vielä Cold Stone nimiseen jäätelöpaikaan syömään tosi hyvää jädeä. Eksyttiin myös TJ Maxxiin ja Rossiin shoppailemaan, hups. 






Torstaina sain kutsun pitkästä aikaa Cheesecake Factoryyn. Theresian kaveri Ruotsista tuli käymään ja mentiin tapaamaan sitä noin 10 hengen porukalla! Oli tosi mukava ilta :-)


Perjantaina saatiin sitten ruuille käyttöä kun juhlittiin Sofien, Janinan, Roosan ja Danielin kanssa Juhannusta. Syötiin kauheesti ruokaa ja kakkua ja juteltiin ja otettiin kuvia. Illalla menin vielä Theresialle juhlimaan sen kavereiden kanssa Juhannusta. Tanssittiin erittäin erikoisia ruotsalaisia Juhannustansseja, syötiin taas kerran ja juteltiin. 
ei hätää, en oo vielä kääntynyt ruotsalaiseksi, vaikka lipuista voiskin niin päätellä. T. erittäin ylpeä suomalainen 

Lauantaina suunniteltiin Roosan kanssa elämää ja illalla olinkin töissä. Tänään lähdettiin käymään Alexandrian Old Townissa ja Arlington Cemeteryssa.










C:llä alkoi nyt kesäloma, joten tuleva viikko on täynnä töitä. Illat on onneksi vapaina niin ehtii vielä jotain tehdä! 

2 kommenttia:

  1. Koti <3
    Tulipa haikea fiilis. Nuita katuja sitä käveltiin päivittäin ja Trolleytä kalastelin aina ja panikoin, että ehinkö tasalta lähtevään trolleyhyn vai pittääkö ootella varti yliin asti pilkkopimiässä. Sitte painelin nuita katuja ihan paineissani keskiyöllä matkalaukun kans ja pelkäsin että joku kaappaa mut, wooo ;o Muistoja <3 Ihana sinä ja ihana Roosa! <3 En malta oottaa ku tuutte takas Suomeen ja päästään näkeen jossaki muualla ku Friendship Heightsheillä, Old Townissa tai D.Cssä "siinä White Housen kulmilla." Voi jenkkiaikoja! :):) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui nii joo! Noi on kyllä tosi kivoja seutuja varsinkin näin kesällä :) joo sitten kun tullaa, takasin niin pakko järkkää miitinkejä pystyyn! Ja tosiaan jossain kaukana noista mainituista paikoista :'D

      Poista