tiistai 17. kesäkuuta 2014

Niagara Falls

Perjantaina aamusta lähettiin bussilla kohti Niagara Fallseja. Matka kesti pysähdyksineen 10 tuntia, mutta matka meni tosi nopeesti kun juteltiin kavereiden kanssa ja katottiin leffoja. Meillä oli ihan huippu opas mukana ja se kerto kaikkea hauskaa pitkin matkaa.

Saavuttiin kuuden maissa Kanadan puolelle niitä putouksia. Käytiin hotellilla vaihtamassa päälle ja suihkussa ja lähdettiin TGI Fridayssiin syömään. Otin cesar salaatin ja se oli niin suuri, että sain syödä sitää vielä seuraavanakin päivänä. Myöhemmin pimeällä käytiin kattomassa putoukset valaistuna ja sitten lähdettiinkin vähän bilettämään paikalliselle klubille. (Huolestuneille tiedoksi. Kanadan ikäraja on 19!!).

Lauantaiaamuna oltais saatu lähteä bussilla USAn puolelle, mutta päätettiin Sofien ja Theresian kanssa lähteä kävellen liikkeelle. Päästiin USAn puolelle ja mentiin veneajelulle putousten alle. Se oli ihan hieno kokemus, vaikka kastuttiinkin tosi paljon upeista sadeviitoista huolimatta. Käveltiin takasin Kanadaan ja mentiinkin oikeestaan hotellille nukkumaan päiväksi :-D.

 Illalla en jaksanut enää lähteä ulos, joten päätettiin dinnerin jälkeen lähteä Theresian, Hannan ja uuden tuttavuuden Johannan kanssa kattomaan ja kuvaamaan lisää putouksia. Ne oli tosi kauniita kun ne oli valaistu monilla eri väreillä. Käveltiin ympäriinsä ja mentiin vielä hengaamaan hotellille ennen kun mentiin nukkumaan.

Sunnuntaina lähdettiin takasin kotiin ysin aikaan. Paluumatka ei mennytkään sitten ihan niin nopeesti kun tulomatka, mutta siinähän se leffoja taas katsellessa.

Ihan mieletön matka ja ihan menee kyllä parhaimmistoon mitä täällä USAssa on tapahtunut :-). Tosi ruotsipainotteinen viikonloppu kun tuolla matkalla oli varmaan enemmän ruotsalaisia kun saksalaisia. No ei ehkä, mutta siltä tuntui! Suomalaisiakin piti listan mukaan olla 6 tulossa, mutta ainoastaan yhteen törmäsin.

                                                                                     Sofie's picture
                                                                 Sofie's picture




 





Kanadan raha on niin leikkirahaa kun vaan voi olla!!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti